Plisségardiner - Var vill du börja? Plisségardiner - Var vill du börja?

PL-004 Panelgardinskonfiguratorn
Du har beställt förr och känner till allt du behöver veta. Alternativt vill du gå direkt till konfiguratorn.
Till plisségardins konfiguratorn
PL-008 Till Plisségardiner Bild
Lär dig hela processen av att mäta, beställa och montera dina skräddarsydda panelgardiner. Låt oss vägleda dig.
Till plisségardin guiden
Plisségardinsgalleri
Se våra exempel på utförd montering av diverse plissé gardiner. Upptäck skillnader mellan olika plissé typer som vi kan leverera.
Till plisségardinsgalleriet
Lamellgardin i matsal

Plisségardiner - Mångsidigt solskydd för mellanstora fönster

Plisségardiner är mycket lämpliga för fönster som man behöver mörklägga eller enbart dämpa ljuset

Plisserade persienner är en modern lösning på problemet med överdrivet solljus i både hem och kontor. Samtidigt spelar de en dekorativ och skyddande funktion som skyddar vårt utrymme från blickar från grannar och förbipasserande. De är också en utmärkt värmeisolering som förebygger uppvärmning av rummen på sommaren och hindrar att värme strålar ut på vintern.

Den största fördelen med plisséer är deras unika design. De skiljer sig från klassiska modeller av rullgardiner genom bristen på ett rullrör, eftersom hela mekanismen är baserad på två metallister som omsluter materialet som bildar en estetisk dragspel.

Beroende på modell kan de flyttas vertikalt i en eller två riktningar över hela fönsterytan. Detta gör det möjligt att täcka en utvald del av fönstret utan att behöva mörka inredningen helt. Denna smidiga reglering kan lösa vardagliga problem orsakade av överdrivet solljus eller stadsbelysning.