Färgprover - Duo rullgardiner Färgprover - Duo rullgardiner

Färgprover skickas normalt inom 2-3 dagar

Storleken på prover för rullgardiner, lamellgardiner , projektordukar är cirka 10 x 15 cm

Plissegardiner ca: 5 x 10 cm

Persienner ca: 6 cm

Om något prov inte går att beställa p.g.a att saldot saknas, var god kontakta oss så löser vi det manuellt.

Med hjälp av våra färgprover har du en chans att få en uppfattning om hur just dina duo rullgardiner kommer att se ut i din miljö innan du lägger din beställning.

För våra duo rullgardiner erbjuder vi möjlighet att enbart beställa "samlings-kataloger" som innehåller flera tyger från samma grupp i form av en mindre del-kataloger därav det högre pris som skall deponeras.Givetvis returnerar vi pengarna till ditt konto när våra utlånade prover kommit i retur till oss.

Läs mer om färgprover här (Öppnas i en ny flik). Var god notera att du måste alltid lämna tillbaka dina mottagna prover inom 14 dagar!

Våra färgprover skickas från oss vanligtvis inom 2-3 dagar. Räkna sedan med att Postnords hantering av brev innebär ytterligare ett par dagar innan prover kommer att anlända i din brevlåda.

Här kan du kolla i vår PDF-KATALOG

Viktigt ! Prover för duo-gardiner består av ett "set" som innehåller samtliga färger för vald tyg-grupp. Det är inte möjligt att beställa enstaka prover utan vi skickar alltid en komplett väljare för respektive grupp.(givetvis återbetalas 100% av deposition för samtliga prover enligt våra villkor)